ABSTERGO INDUSTRIES 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
naam

Deel | .
 

 ABSTERGO INDUSTRIES

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abstergo Industries
avatar
Admin
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 15-11-14

Abstergo Dossier
Age:
Love:
Uitrusting:

BerichtOnderwerp: ABSTERGO INDUSTRIES   za nov 15, 2014 3:19 pm


ABSTERGO INDUSTRIES

Abstergo Industries werd bedacht in het jaar 1910 en opgericht in het jaar 1937. Ze regelen ongeveer alles, omdat ze ongeveer alles uitvinden, onder andere bedrijfsnamen. Hun nieuwste en beste creatie is de Animus. Hiermee kun je de herinneringen van een van je voorouders herleven. Ze hebben een deel van het paradijs nodig om die vervolgens op een satelliet rond de aarde te laten zweven. Hiermee hebben ze iedereen gelijk in hun macht.

De Tempeliers zijn op zoek naar een manier om oorlogen te stoppen, en dat willen ze doen door de gedachten van alle andere mensen te beheersen. Hiervoor hebben ze een deel van het paradijs nodig. Ze gaan hiernaar op zoek in de herinneringen van overleden sluipmoordenaars. Ze zullen dus nakomelingen moet ontvoeren. Zover bekend hebben ze nu 17 hedendaagse sluipmoordenaars ontvoerd.

Maar met 17 sluipmoordenaars kwamen ze er al snel achter dat gildes veel groter waren en veel sluipmoordenaars nergens vanaf wisten. Abstergo is gaan zoeken in het heden en hebben een hoop mensen een uitnodiging gestuurd om te komen solliciteren bij dit pracht bedrijf. Per dag komen er steeds nieuwe sluipmoordenaars en tempaliers bij die kunnen helpen de wereld over te nemen.

Maar als abstergo dacht dat het zo gemakkelijk zou gaan hebben ze het mis. Vele werknemers hebben de plannen door en willen dit stoppen. En niet door Abstergo ten onder te laten gaan, maar door het nooit de kans te geven om het te kunnen oprichten. In hun voor ouders gaan zij op zoek naar de tempaliers die en op zoek naar het deel van het paradijs.

Zij gaan er voor zorgen dat Abstergo Industries nooit zal bestaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ruletheworld.actieforum.com
 

ABSTERGO INDUSTRIES

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Information-