Sebastian Medici 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
naam

Deel | .
 

 Sebastian Medici

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sebastian Medici
avatar
Assassin
Assassin
Aantal berichten : 29

Registratiedatum : 16-11-14

Abstergo Dossier
Age: Twenty Four
Love: With out her the world around me changes, the trees are bare and everywhere the streets all full of strangers
Uitrusting:

BerichtOnderwerp: Sebastian Medici   zo nov 16, 2014 10:14 pmSTEFANO SEBASTIAN MEDICI
"I wish I could rule the world, I wish I could change the past, but most of all I wish we were still best friends"

BASIC

SEBASTIAN MEDICI
TWENTY-FOUR YEARS
ROME, ITALY
ASSASSIN
SOLDIER
JAMIE CAMPELL BOWER

PERSONALITY

Sebastian is een vlotte jongen met een vlotte babbel. Hij is in voor grapjes en is dan ook echt een jongen van het kattenkwaad. Hij is een zeer getalenteerde sluipmoordenaar en ziet het allemaal een beetje als een lolletje. Beetje over daken klimmen, wachters pesten en snel verstoppen. Soms vergeet hij wel eens dat het een spel op leven van dood is.
Sebastian heeft ook een serieuze kant natuurlijk. Als hij een belangrijke missie heeft kan hij die op en top uitvoeren. Hij is heel gedisciplineerd en veel mensen vind hem behoorlijk eng als hij op zijn moord pad is. Hij kijkt niet naar de mensen om die hij vermoord, ze staan hem gewoon in de weg en die ruimt hij op.
Ook zit er een kleine kluns in Sebastian, praten met meisjes is een raadsel voor hem en soms kan hij alles uit zijn handen laten vallen. Je kan gewoon zeggen dat hij menselijk is met een klein stukje moordlust.

HISTORY

Sebastian werd geboren in Rome, Italië. Zijn vader was lid van de sluipmoordenaars, zijn moeder was een assistente in een doktersbedrijf.  Ze waren drukke personen, maar hadden genoeg aandacht voor de kleine Sebastian. Ze waren een rijke familie en Sebastian werd dan als klein jongetje ook flink verwend. Voor een zaken opdracht van zijn vader ging het hele gezin naar Frankrijk toen Sebastian vijf jaar was.
Ondanks dat hij de taal niet kon spreken wist hij toch al snel vriendjes te maken met andere kinderen. Een jaar lang was hij in Parijs toen zijn moeder overleed aan een longontsteking. Een paar maanden later werd zijn vader vermoord tijdens een vergadering. Sebastian wist het pas een dag later omdat er eerst een tolk over gebracht moest worden die kon vertellen wat er was gebeurd.

Sebastian kon niet naar huis gestuurd worden en werd dus naar een kindertehuis gebracht in Parijs.  Een aantal weken heeft hij daar gezeten, naar zijn idee had hij het niet slecht en probeerde hij zich groot te houden. Toch nam de angst wat meer toe toen hij werd meegenomen door een wat mysterieuze man. Hij kende de naam niet van de man en de hele weg in de koets moest hij zwijgend zich af vragen wat er ging gebeuren. Hij had nooit verwacht dat het iets zou zijn wat zijn leven totaal zou veranderen.
Sebastian kwam er al snel achter dat de man Jean heette en zijn vader had gekend. Hij leerde de Franse taal en leerde lezen. Van jongs af aan mocht Sebastian mee doen aan de trainingen die daar gegeven werden aan de jonge rekruten die daar in en uit liepen. Maar nooit had Sebastian begrepen wat er nou precies aan de hand was.

Alles werd wat duidelijker toen hij zijn beste vriend tegen kwam. De jongen werd ook getraind tot sluipmoordenaar net zoals Sebastian. Ze haalde samen veel kattenkwaad uit en stonden daar dan ook om bekend. En ondanks dat de jongen zes jaar ouder was, hadden ze daar beide geen problemen mee. Maar dat veranderde snel toen Damien zich aansloot bij de Tempelier. Sebastian begreep het niet omdat hij altijd geleerd had dat die mensen slecht waren. En hoe hard Sebastian dan ook de kanten van de Tempeliers probeerde te begrijpen, nooit begreep hij hoe hun te werk wilde gaan.

Sebastian sloeg dan ook een hele andere kant op en ging verder met zijn training als sluipmoordenaar. Hij ging al snel naar de rang soldaat en deed zijn werk zoals het moest. In zijn achter hoofd herhaalde hij zich altijd dat hij misschien ooit tegen Damien op zou lopen. Zou hij dan ook de moed vinden om hem te vermoorden?

ABSTERGO ID

ABSTERGO NAME: MONSTER 03 (lid nummer)
ANCHESTORS
Altaïr Ibn-La'Ahad - Ezio Auditore - Connor Kenway - Edward Kenway - Arno Dorian

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abstergo Industries
avatar
Admin
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 15-11-14

Abstergo Dossier
Age:
Love:
Uitrusting:

BerichtOnderwerp: Re: Sebastian Medici   zo nov 16, 2014 11:55 pm

ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ruletheworld.actieforum.com
 

Sebastian Medici

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Registration :: Accepted-