MEMBERGROUPS 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
naam

Deel | .
 

 MEMBERGROUPS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abstergo Industries
avatar
Admin
Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 15-11-14

Abstergo Dossier
Age:
Love:
Uitrusting:

BerichtOnderwerp: MEMBERGROUPS   zo nov 16, 2014 3:33 am


ASSASSINS

Sluipmoordenaars zijn er al door de eeuwen heen. Zij proberen de Tempeliers tegen te houden naar hun zoektocht naar het deel van het paradijs. Zij vechten voor het volk en zullen dan ook nooit een onschuldige vermoorden. Dat is zelfs verboden! Er zijn een hoop rangen in de orde van de sluipmoordenaars in deze rpg zijn er drie.
Een student, die word getraind door een meester sluipmoordenaar en zal ook nooit missies alleen doen.
Een Soldaat, hij is nog steeds een leerling van een meester sluipmoordenaar, maar mag missies alleen doen.
Een Meester, hij doet zijn missies alleen en zal misschien een student hebben. Dit is niet verplicht.

De uitrusting van een sluipmoordenaar kan heel verschillend zijn. Zelfs de kleding kan heel verschillend zijn. Iets waar ze makkelijk in kunnen bewegen, sluipen, klimmen en rennen. Wapens van een sluipmoordenaar zijn vaak geruisloos, de meest bekende is het verborgen mes. Een mes verborgen in een arm kap die naar buiten geduwd word via een mechanisme zodra een sluipmoordenaar met een simpele handbeweging die in werking zet.

Een nieuw wapen is het spook wapen (phantom Blade) een klein verborgen kruisboog in een arm kap die messen van een afstand kan afschieten.


TEMPLARS
Tempeliers zijn ook al eeuwen oud en zijn dan ook de oprichters van Abstergo (de latere generatie). De ouder tempeliers vochten tegen de sluipmoordenaars om informatie te verkrijgen over waar het deel van het paradijs is. Zij zullen alles en iedereen doden om die informatie dan ook te bemachtigen. Er zijn voor de tempeliers ook drie rangen in deze rpg.
Een student, die word getraind door een meester tempelier en zal ook nooit alleen de wacht houden of op een missie uitgestuurd worden.
Een Soldaat, hij is nog steeds een leerling van een meester tempelier, houd de wacht alleen of met zijn tweeën. Word op simple snelle missies gestuurd.
Een Meester, hij houd alleen de wacht en zal op moeilijkere missies gestuurd worden. Heeft vaak ook een leerling.

De uitrusting is niet uitgebreid, ze dragen allemaal een koninklijk soldaat kostuum, hebben een zwaard, pistool of bijl.


CITIZEN
Burgers zijn de mensen van het gewone leven. Sommige verwikkeld met Tempeliers of sluipmoordenaars, andere niet. Tijdens de Franse Revolutie zijn een hoop burgers in opstand, ze zijn gestopt met werken, vallen paleizen binnen en zijn vooral veel op straat met protesteren.

Natuurlijk hoeft een burger zich hier helemaal niet mee bezig te houden en kan hij wel braaf zijn dagelijkse dingen doen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ruletheworld.actieforum.com
 

MEMBERGROUPS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Information-